Ice Trackr
Услуга која го штити вашиот буџет...

picture

Софистициран систем кој користи најмодерни софтверски и хардверски технологии кои ви овозможуваат пратење на вашите возила, надзор на возила и јасна слика за перформансите на вашиот возен парк.

picture

Оние кои веруваат во нас
Наши корисници...

picture

Погледнете што другите мислат за нас и како се промени нивната ефикасност и заштеда после поставувањето на нашиот софистициран fleet managment систем, за надзор и пратење на возила.

picture

Акција
Со најниски цени до сега ...

picture

Со сигурност сме меѓу најдобрите а со уште поголема сигурност и најевтините на fleet managment систем пазарот. Најевтин преглед и надзор на вашите возила. Погледнете ја само нашата последна понуда.

picture